Zakelijk

Vergaderen met inzicht én uitzicht

Je zult er maar vergaderen, netwerken of je jubileum vieren met je collega’s. Aan de voet van de Posbank, waar rust en ruimte hun geweldadige werk doen. Vergaderen met inzicht én uitzicht, en een wandelingetje tussendoor om die inzichten te laten bezinken. Deze rustige omgeving leent zich uitstekend voor pittige vergaderingen of trainingen. Niet in een betonnen doos, maar middenin onze prachtige bosrijke omgeving.

Houtplaats is een zeer geschikte locatie voor zowel kleine- als grote zakelijke bijeenkomsten. U kunt gebruik maken van 2 privé ruimtes, of ons a la carte restaurant, zodat het geheel op meerdere manieren ingedeeld kan worden. Ideaal voor een productpresentatie, vergadering, cursus, (netwerk) borrel of bedrijfsfeest. In combinatie met het ruime zonnige terras heeft u tijdens uw bijeenkomst de mogelijkheid om zowel van de binnen- als buitenruimtes gebruik te maken. Mede door ons interieur en onze ruime, rustige locatie kunt u een zeer productieve dag neerzetten.

Wij zijn zeer makkelijk te bereiken. Wanneer u van de snelweg (knooppunt Velperbroek, A348) komt, bent u in 5 minuten bij ons restaurant. Wij beschikken over een grote parkeergelegenheid.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Pauline van Mierlo of Martine Nijland via 026-4465593.

 

achterplaats