Menu
Lunch
Diner
Zakelijk
Arrangementen
Contact
Open
Werken bij
Reserveren
Lunch en Borrel
Desembrood
Avocado met gepocheerd ei
twee eieren. Extra zalm? €3,50.
13.50
Gerookte makreel
gebakken groente, basilicummayo
12.50
Black angus carpaccio
rucola, pijnboompitjes, pesto, parmigiano reggiano
14.50
Lunchspecials
Clubsandwich
ham, kaas, pulled chicken, spek, eiersalade, cocktailsaus
15.50
bagel eggs benedict zalm of beenham
2 gepocheerde eieren, béarnaisesaus, bieslook
14.50
tosti ham en/of kaas
turksbrood
7.50
uitsmijter ham en/of kaas
11.50
2 kroketten met brood of friet
kan ook vegetarisch
11.50
12-uurtje houtplaats
drinksoepje, kroket, gebakken ei met ham en kaas, huzarensalade
15.50
Flammkuchen
Traditioneel
crème fraiche, spek, ui
12.50
Vega
diverse groenten, feta
13.50
houtplaats
serranoham, burrata, truffelcrème, bosui
14.50
Borrel
breek brood
met tuinkruidenboter of zongedroogde tomaten hummus
7.50
antipasti houtplaats
2 personen
19.50
bitterballen
8 stuks
9.50
bittergarnituur
mix van 12 stuks
12.50
mini bamiballen van kruitwagen
8 stuks
9.50
nacho's
gesmolten kaas, guacamole, tomatensalsa, crème fraîche Topping: BBQ pulled pork + €3,50
10.50
Soepen
dagsoep
wisselende soep tijdens de seizoenen
7.50
Gepofte cherrytomatensoep*
crème fraîche, bosui
7.50
Houtplaats Specials
Beefburger (100% natuur rundvlees) met friet
pretzelbol, witte cheddar, rode ui, little gem Extra toppings: gebakken ei & spek + 2,50 blue stilton + 2,50 BBQ-pulled pork + 3,50 smashed avocado + 2,50
18.50
VEGAN BURGER** met friet
pretzelbol, witte cheddar, rode ui, little gem Extra toppings: gebakken ei & spek + 2,50 blue stilton + 2,50 BBQ-pulled pork + 3,50 smashed avocado + 2,50
19.50
Salades
Ceaser salad
gegrilde kip, bacon, Parmigiano Reggiano, gekookt eitje & croutons
15.50
Salade geitenkaas
geroosterde pompoen, granaatappelpitjes, rode ui & frambozendressing
13.50
SALADE DIVERSE SOORTEN VIS
knoflookgamba’s, makreel, gerookte zalm, zoetzuur rode ui, radijs, edamame
17.50
Voor bij de koffie
Appelgebak
slagroom + €0,50
4.50
diverse taarten van Els
Vraag aan de bediening
5.50