Restaurant Giesbeek

Aan de voet van de prachtige Posbank bij Giesbeek

Bent u op zoek naar een restaurant vlakbij Giesbeek? Dan bent u bij Restaurant Houtplaats aan het goede adres. Lekker lunchen of dineren, uw zakelijke klanten ontvangen of een vergaderruimte regelen? Het kan allemaal.

Gelegen aan de voet van de Posbank is Houtplaats letterlijk en figuurlijk een samenspel tussen land, natuur, warmte en gezelligheid. Deze link naar ‘hout’ loopt als groene draad door Houtplaats heen; van de locatie, het interieur, de ingrediënten tot de uiteindelijke gerechten. Stoere steakgerechten van de Big Green Egg, verfijnde vis- en vegetarische gerechten. Voor iedereen die van lekker, puur eten houdt. Met huisgemaakte, eerlijke producten uit onze eigen streek. In een sfeer waar iedereen zich lekker voelt, niets hoeft, bijna alles kan. Een unieke plek, zowel binnen als buiten op ons mooie terras. Genieten van een heerlijke lunch, uitgebreid diner of een aangeklede borrel. Of na een lange wandeling een perfecte cappuccino met een huisgemaakt stuk appeltaart.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Een heerlijk (meergangen)diner
  • Een goed verzorgde lunch
  • Kleine en grote zakelijke bijeenkomsten
  • Het huren van vergaderruimtes
  • Binnen- en buitenruimtes

Mede door ons interieur en onze ruime, rustige locatie voelt u zich als thuis, waarbij het tevens mogelijk is om tussendoor nog gebruik te maken van onze prachtige bosrijke omgeving. Wij zijn zeer makkelijk te bereiken. Wanneer u van de snelweg (knooppunt Velperbroek, A348) komt, bent u in 5 minuten bij ons restaurant. Wij beschikken over een grote parkeergelegenheid.

Reserveer direct

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over restaurant Houtplaats? Neem dan contact met ons op

info@restauranthoutplaats.nl 026 - 44 65 593