Gezelschappen

Een receptie, feest, bruiloft, reünie, diner, brunch of een uitgebreide High Tea, het kan allemaal. In één van onze privéruimtes, a la carte restaurant of ons prachtige terras. Bij de keuze voor een ruimte voor uw bijeenkomst bekijken wij uw wensen en het aantal gasten.

Eén van de mogelijkheden voor een gezelschap is “Eten van de Plank”, waarbij wij een selectie samenstellen van diverse voorgerechten, een selectie van onze vlees- en visgerechten en een dessert. Dit alles wordt op planken geserveerd. Desgewenst kunnen wij ook een 2- of 3gangen-menu voor u samenstellen, waarbij we een keuze maken uit onze menukaart.

Vanaf 20 personen kunt u eventueel een keuze maken uit één van onze buffetten. De inhoud van de buffetten kunt u vinden op onze home-pagina bij “Arrangementen”.

Tot 70 personen is de zijplaats of de achterplaats geschikt en bij meer dan 70 personen kunt u gebruik maken van ons grote restaurant. Voor iedere gelegenheid kunnen wij samen met u in een persoonlijk gesprek een setting op maat maken. In de vorm van een aangeklede borrel, stijlvol buffet uitgebreide lunch of diner.

gedekte tafels (2)