Dinerbuffet € 32,50

 

Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep

Koud buffet:

  • plateau met diverse soorten vis, schelpdieren met bijpassende garnituren,
  • selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi,
  • rundvlees salade, aardappel-spekjes salade, pasta-salade met huisgerookte zalm en kappertjes
  • traditionele Vitello Tonato (dungesneden kalfsrosbief met tonijn mayonaise),
  • bruchetta’s met tomaat, mozzarella en basilicum, groene olijven
  • rauwkost salade en groene salade met groene kruiden dressing.
  • Brood met kruidenboter, olie, en tapenade geserveerd.

Warm buffet:

  • Warme beenham met bijpassende saus
  • Ossenhaas medaillons met bijpassende saus
  • Licht pittige spareribs
  • Sandwich van zeebaars, zalmmousse en saus van lente ui
  • 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.

Dessert:

Bij dit buffet kunt u 1 keuze maken uit onze dessert:

  • Triffle met een mousse van pure chocolade, bosvruchten compote en huisgemaakte kletskop
  • Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
  • Hangop van yoghurt met sinaasappel parfait
  • Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
  • Bavarois van blauwe bes met bosvruchten saus en vanille ijs

 

 

Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen, a.u.b. het definitief aantal personen een week van te voren doorgeven.