Dinerbuffet € 27,50

Traditioneel-klassiek buffet:

Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep

Koud buffet:

  • plateau met diverse soorten vis, schaal en scheldieren met bijpassende garnituren,
  • een selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi,
  • zalmsalade, rundvleessalade, aardappel-spekjes salade, gevulde eieren
  • groene salade, rauwkost salade met bijpassende dressings
  • Brood met kruidenboter, olie, en tapenade geserveerd.

 

Warm buffet:

  • Gestoofde runder-sucade in rode wijn jus
  • Warme beenham met bijpassende saus
  • Kabeljauwfilet of zalm met bijpassende saus
  • 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.

Dessert

Bij dit buffet zit geen standaard dessert inbegrepen wel kunt u de keuze maken om een dessert toe te voegen (Prijs per dessert: € 6,50)

  • Triffle met een mousse van pure chocolade, bosvruchten compote en huisgemaakte kletskop
  • Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
  • Hangop van yoghurt met sinaasappel parfait
  • Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
  • Bavarois van blauwe bes met bosvruchten saus en vanille ijs

 

 Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen, a.u.b. het definitief aantal personen een week van te voren doorgeven.