Dinerbufet € 37,50

Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep

Koud buffet:

  • Runder-carpaccio met truffelmayonaise en rucola,
  • rundvlees salade, huisgemaakt
  • selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi,
  • plateau met diverse soorten vis, schelpdieren met bijpassende garnituren,
  • carpaccio van witvis met groene kruiden pesto en komkommerlinten,
  • salade met gegrilde seizoensgroenten, geitenkaas salade met parmaham en walnoot,
  • rauwkostsalade en groene salade met groene kruiden dressing.
  • brood met kruidenboter, olie, en tapenade

Warm buffet:

  • Surf en Turf, kabeljauw omwikkeld met parmaham en salie roomsaus
  • Parelhoen filet gevuld met een Duxelles van paddenstoel en Parmezaanse kaas
  • Rib eye van de Big Green Egg
  • Licht pittige spareribs
  • 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.

Dessert buffet:

Door onze koks zelfgemaakte zoete heerlijkheden, diverse soorten bavarois, chocolade Brownie, Panacotta’s, ijstaarten, diverse soorten ijsbollen en slagroom.

Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen, a.u.b. het definitief aantal personen een week van te voren doorgeven.