Dinerarrangementen
Dinerbuffetten
DINERBUFFET € 24,50
Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep
Buffet koud en warm (dit buffet zal gezamenlijk worden geserveerd)
- couscous salade met venkel, kervel, radijs, serrano ham
- Tomaat/komkommer salade met feta kaas en lente ui
- salade mozzarella, munt, nectarine en rucola
- Aardappel-spekjes salade , huisgemaakt
- Spicy Spare ribs, knoflook saus.
- gegrilde diamand haas, mediteraanse aardappel
- gepofte bataat, zwarte bonen, huttenkase, gewokte spinazie.
- Friet, brood met kruidenboter, tzatziki en tapenade
Dessert:
Bij dit buffet zit geen standaard dessert inbegrepen wel kunt u de keuze maken om een dessert toe te voegen van 1 van onze 5 hiervoor bestemde desserts. (Prijs per dessert: € 5,75)
- pannacotta van citrus, pure chocolade creme, sorbet ijs
- Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
- hangop met vers fruit, kletskop, sinaasappel parfait
- Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
- 3 kleuren chocolade terrine, vanille ijs, citrus saus.
-Dessertbuffet: € 9,00 p.p.
Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 pers.
DINERBUFFET € 27,50
TRADITIONEEL KLASSIEK BUFFET € 27,50 p.p.
Tomatensoep met crème fraiche of dagsoep
Koud buffet
- plateau diverse soorten gerookte vis, cocktail saus, limoen, gesnipperd ui
- een selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt & Levie
- tabouleh salade, rundvleessalade, aardappel-spekjes salade, geroosterde kikkererwten met humus, harissa en mediteraanse groente
- groene salade, met bijpassende dressings en diverse garnituren
- brood met kruidenboter, tzatziki, en tapenade geserveerd.
Warm buffet
- Gestoofde runder-sucade in rode wijn jus
- warme beenhem met mosterd saus
- pompoen stoofpot, rijst, geglaceerde rode ui, soja boon
- seizoens vis of zalm met gegrilde bos ui, venkel, groene kruiden vinaigrette
- Friet en een ander aardappelgarnituur, 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.
Dessert:
Bij dit buffet zit geen standaard dessert inbegrepen wel kunt u de keuze maken om een dessert toe te voegen van 1 van onze 5 hiervoor bestemde desserts. (Prijs per dessert: € 5,75)
- pannacotta van citrus, pure chocolade creme, sorbet ijs
- Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
- hangop met vers fruit, kletskop, sinaasappel parfait
- Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
- 3 kleuren chocolade terrine, vanille ijs, citrus saus.
Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 pers.
DINERBUFFET € 32,50
Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep
Koud buffet
- plateau diverse soorten gerookte vis, cocktail saus, limoen, gesnipperd ui
- selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi,
- rundvlees salade, aardappel-spekjes salade, pastrami salade met cherry tomaat en ricotta
- traditionele Vitello Tonato (dungesneden kalfsrosbief met tonijn mayonaise),
- salade panzanella van ansjovis, kappertje, tomaat en brood.
- rauwkost salade en groene salade met groene kruiden dressing.
- Brood met kruidenboter, tzatziki, humus en tapenade geserveerd.
Warm buffet
- ravioli van paddenstoel, spinazie en parmezaanse kaas
- Ossenhaas medaillons met bijpassende saus
- Licht pittige spareribs
- gegrilde zalm, orzo, paksoi, limoenblad olie
- 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.
Dessert
Bij dit buffet zit geen standaard dessert inbegrepen wel kunt u de keuze maken om een dessert toe te voegen van 1 van onze 5 hiervoor bestemde desserts. (Prijs per dessert: € 5,75)
- pannacotta van citrus, pure chocolade creme, sorbet ijs
- Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
- hangop met vers fruit, kletskop, sinaasappel parfait
- Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
- 3 kleuren chocolade terrine, vanille ijs, citrus saus.
Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 pers.
DINERBUFFET € 37,50
tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep
Koud buffet
- Runder-carpaccio met truffelmayonaise en rucola,
- rundvlees salade, huisgemaakt
- selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi,
- plateau diverse soorten gerookte vis, cocktail saus, limoen, gesnipperd ui
- salade makreel, bleekselderij, komkommer
- salade mediteraanse groente, roquefort en parelgort
- wortel parel couscous met gebrande geitenkaas en komijn,
- rauwkostsalade en groene salade met groene kruiden dressing.
- brood met kruidenboter, tzatziki, humus en tapenade
Warm buffet
- zeebaars met vadouvan bulgur, groente linten
- Parelhoen filet gevuld met een Duxelles van paddenstoel en Parmezaanse kaas
- Rib eye van de Big Green Egg, hollandse kriel, gestoofde prei
- Licht pittige spareribs
- 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.
Dessert buffet
variatie aan diverse zoetigheden, bavarois, pannacotta, chocolade brownie, ijstaart, fruit, slagroom
Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen.
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over restaurant Houtplaats? Neem dan contact met ons op
info@restauranthoutplaats.nl 026 - 44 65 593