Dinerarrangementen

Ook voor een heerlijk diner kunt terecht bij Houtplaats

Dinerbuffetten

Koud/warm buffet € 22,50

– Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep
– Buffet koud en warm (dit buffet zal gezamenlijk worden geserveerd)
– Frisse salade met mango, radijsjes, baby mais, en groene kruidendressing
– Tomaat/komkommer salade met feta kaas en lente ui
– Aardappel-spekjes salade , huisgemaakt
– Pikante kipspies met chili jam, gebakken uitjes
– Licht pittige gemarineerde spareribs
– Mac (of penne) and cheese, romige pasta met kaassaus en peterselie gegratineerd met Parmezaanse kaas
– Friet, brood met kruidenboter, olie en tapenade

Dessert:
Bij dit buffet zit geen standaard dessert inbegrepen wel kunt u de keuze maken om een dessert toe te voegen van 1 van onze 5 hiervoor bestemde desserts. (Prijs per dessert: € 6,50)
– Triffle met een mousse van pure chocolade, bosvruchten compote en huisgemaakte kletskop
– Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
– Hangop van yoghurt met sinaasappel parfait
– Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
– Bavarois van blauwe bes met bosvruchten saus en vanille ijs

Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen, a.u.b. het definitief aantal personen een week van te voren doorgeven.

Dinerbuffet € 27,50

Traditioneel-klassiek buffet:
– Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep

Koud buffet:
– Plateau met diverse soorten vis, schaal en scheldieren met bijpassende garnituren, een selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi, zalmsalade, rundvleessalade, aardappel-spekjes salade, gevulde eieren groene salade, rauwkost salade met bijpassende dressings
– Brood met kruidenboter, olie, en tapenade geserveerd.

Warm buffet:
– Gestoofde runder-sucade in rode wijn jus
– Warme beenham met bijpassende saus
– Kabeljauwfilet of zalm met bijpassende saus
– 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.

Dessert:
Bij dit buffet zit geen standaard dessert inbegrepen wel kunt u de keuze maken om een dessert toe te voegen (Prijs per dessert: € 6,50)
– Triffle met een mousse van pure chocolade, bosvruchten compote en huisgemaakte kletskop
– Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
– Hangop van yoghurt met sinaasappel parfait
– Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
– Bavarois van blauwe bes met bosvruchten saus en vanille ijs

Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen, a.u.b. het definitief aantal personen een week van te voren doorgeven.

Dinerbuffet € 32,50

– Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep

Koud buffet:
– plateau met diverse soorten vis, schelpdieren met bijpassende garnituren, selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi, rundvlees salade, aardappel-spekjes salade, pasta-salade met huisgerookte zalm en kappertjes traditionele Vitello Tonato (dungesneden kalfsrosbief met tonijn mayonaise), bruchetta’s met tomaat, mozzarella en basilicum, groene olijven rauwkost salade en groene salade met groene kruiden dressing.
– Brood met kruidenboter, olie, en tapenade geserveerd.

Warm buffet:
– Warme beenham met bijpassende saus
– Ossenhaas medaillons met bijpassende saus
– Licht pittige spareribs
– Sandwich van zeebaars, zalmmousse en saus van lente ui
– 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.

Dessert:
Bij dit buffet kunt u 1 keuze maken uit onze dessert:
– Triffle met een mousse van pure chocolade, bosvruchten compote en huisgemaakte kletskop
– Chocolade Brownie met karamel en vanille ijs
– Hangop van yoghurt met sinaasappel parfait
– Kokos cake met frambozen sorbet en huisgemaakte tuille
– Bavarois van blauwe bes met bosvruchten saus en vanille ijs

Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen, a.u.b. het definitief aantal personen een week van te voren doorgeven.

Dinerbuffet € 37,50

– Tomatensoep met crème fraiche of onze dagsoep

Koud buffet:
– Runder-carpaccio met truffelmayonaise en rucola, rundvlees salade, huisgemaakt selectie van onze gedroogde hammen en patés van worstenmakerij Brandt en Levi, plateau met diverse soorten vis, schelpdieren met bijpassende garnituren, carpaccio van witvis met groene kruiden pesto en komkommerlinten, salade met gegrilde seizoensgroenten, geitenkaas salade met parmaham en walnoot, rauwkostsalade en groene salade met groene kruiden dressing.
– brood met kruidenboter, olie, en tapenade

Warm buffet:
– Surf en Turf, kabeljauw omwikkeld met parmaham en salie roomsaus
– Parelhoen filet gevuld met een Duxelles van paddenstoel en Parmezaanse kaas
– Rib eye van de Big Green Egg
– Licht pittige spareribs
– 2 afwisselende aardappel garnituren en 1 groente garnituur bestaande uit seizoens gebonden producten.

Dessert buffet:
– Door onze koks zelfgemaakte zoete heerlijkheden, diverse soorten bavarois, chocolade
– Brownie, Panacotta’s, ijstaarten, diverse soorten ijsbollen en slagroom.

Buffetten zijn mogelijk vanaf 20 personen, a.u.b. het definitief aantal personen een week van te voren doorgeven.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over restaurant Houtplaats? Neem dan contact met ons op

info@restauranthoutplaats.nl 026 - 44 65 593